fbpx

Prodajemo- jednosobni i dvosobni stanovi u Kolasinu

Kolasin, Montenegro

Karakteristike

  • Balkon

Detalji

Ovaj kompleks predstavlja je prestižni projekat u Kolašinu i idealna je prilika za investitore koji traže sigurnost i stabilnost svog kapitala, a žele da se uključe u razvoj jednog od najljepših planinskih centara jugoistočne Evrope i najvećih skijaških centara u regionu.
Zgrada je sa gornje i donje strane povezana magistralom koja vodi do skijališta koje je udaljeno svega 10 minuta prijatne vožnje kroz najljepše borove Bjelasice. U neposrednoj blizini zgrade se nalazi Dom zdravlja, a na samo par minuta hoda je glavni Gradski trg. Sama lokacija na kojoj se nalazi objekat i činjenica da se sa tri strane graniči sa putem, izdvaja je od konkurencije.
Arhitektura zgrade je u potpunosti uklopljena u planinsko okruženje Kolašina (oštar krov, kamen i drvo kao dominantna kombinacija), a poseban šarm daje moderan dizajn sa velikim staklenim površinama, luksuznom i minimalističkom formom.
Mogućnost korišćenja i rentiranja nekretnine, kako u ljetnjoj tako i u zimskoj sezoni, i činjenica da je jedini grad koji je povezan auto-putem sa Podgoricom, daje mu prednost u odnosu na druge destinacije u našoj zemlji. U ponudi se nalazi nekoliko stanova koje čine jednosobni stanovi površine 42m2-45m2 i dvosobni 62m2. Ovo je dokaz povjerenja kupaca u naš projekat i naš tim, kao i dokaz kvaliteta koji smo predstavili kupcima. Rok zavrsetka radova je predvidjen za jun 2024.

Cijena: 102.200 EUR
Garazno mijesto: 15.000 EUR
Za sve informacije pozovite:
Cvetanka +38267757755

  • ID: 29773
  • Published: September 28, 2023
  • Last Update: September 28, 2023
  • Views: 550