fbpx

Izdajemo vilu 480m2 u Zagoricu

Detalji

Objekat ima mogućnost ulaska/izlaska na dvije različite kapije, koje vode u dvije različite lokacije naselja.
Površina dvorišta je preko 500m2, akcenat je stavljen na zelenu površinu. U dvorištu se nalazi ljetnjikovac koji ima oko 40m2. U njemu se nalazi vanjska kuhinja, kameni roštilj i mobilijar za sjedjenje.Dvorište ima automatski sistem prskalica i navodnjavnja. U dvorištu se nalazi parking sa nadstresnicom. Kapije se otvaraju na daljanski upravljač, posjeduje interfon.
Objekat ima vanjski video nadzor ,15 kamera i unutrasnji alaramni sistem. Posjeduje agregat za napajanje električnom energijom.Objekat ima centralni ulaz i centralni hodnik, podijeljen je na:
– Prizemlje koje čini mini spa centar sa saunom, teretanom, đakuzi kadom, kupatilom, mini kuhinjom i gardaroberom. U drugoj prostoriji se nalazi pikado, bilijar, mali šank i dnevna soba sa TV salom. Takođe posjedujemo jednu malu prostoriju, za čuvanje vina.
– I SPRAT čini velika dnevna soba, terpezarija i velika kuhinja. Koju čini predivan balkon sa terasom. Na ovom spratu se nalaze 3 spavaće sobe, gardarober, prostorija za vešeraj i 2 kupatila.
-II SPRAT sačinjen je iz dva odvojena stana/apartmana. Jedan stan posjeduje 2 spavaće sobe, kupatilo, dnevnu sobu i kuhinju.
Drugi stan posjeduje, spavaću sobu, kuhinju, kupatilo i dnevnu sobu.
Ukupna površina vile je 480m2.
Kuća posjeduje, centralni split sistem grijanja i hlađenja. Takođe ima mogućnost centalnog grijanja,radijatora na lož ulja.
Cijena na upit.
Kontakt telefon: 00382 67107755 Irena
00382 67007755 Leila

  • ID: 7495
  • Published: May 12, 2020
  • Last Update: May 12, 2020
  • Views: 131